Studio Heron logo
Studio HERON d.o.o.
Razvoj, proizvodnja softvera, poslovne usluge
+385 35 442 523
info@studioheron.hr
HelpDesk

Digital Dashboard za jedinice lokalne uprave

Digital Dashboard Gradovi
Digital Dashboard za "digitalni grad" sustav je nadzora grada i gradskog proračuna, gradskih tvrtki, ustanova i agencija, vrtića, škola, ..... Na jednostavan način prikazuje odabirom važnih točaka u poslovanju što se dešava unutar jednostavnih sustava općina, ali i najsloženijih sustava gradova, županija i regija.

PODRŠKA STUDIO HERON-a ZA "DIGITALNI GRAD"!

DIGITAL DASHBOARD KAO "SEMAFOR" ZA SVE DIREKTORE, RAVNATELJE, GRADONAČELNIKA, PROČELNIKE, ...
"PAZI CRVENOOOO ...!" Riječ je o sustavu koji prati što se dešava na puno udaljenih lokacija u raznim pravnim subjektima i više NEMA MULJANJA I NAŠTIMAVANJA. OVO MORA IMATI VAŠ GRAD!

BROJ "SEMAFORA" NEOGRANIČEN - POSTAVLJAJU SE SAMO KPI TOČKE (Key Performance Indicators) I PRATE VAŽNA MJESTA U POSLOVANJU POJEDINOG SUBJEKTA I KONSOLIDIRANO ZA SVE NJIH.

U primjeru je simulacija podataka (namjerno značajno manjih iznosa) koji mogu biti raspoloživi u svakom trenutku Gradskom vijeću, gradonačelniku, pročelnicima i zainteresiranim građanima u istom trenutku kada su podaci uneseni u neku od baza gradskih tvrtki, agencija, škola, udruga, ....

Studio Heron je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izradu i uvođenje softwarea u poslovne sustave, pomoć pri uvođenju i održavanju ISO 9000 standardizacije poslovanja, usluge savjetovanja u poslovnim procesima i informatici.
Naš najvažniji proizvod HeRPuS NG (HeRon Poslovno upravljački Sustavi) je dokazani proizvod koji cjelovito rješava informatizaciju u svim segmentima poslovanja.

http://www.trivoo.net
Microsoft Partner - Silver Software Development
© 2024 - Studio HERON d.o.o.